Bejelentés


Auto Mánia Ezek a legjobb autoink?


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.







Üzenőfal


Név:

Üzenet:





Autók és autók, mi ezeket szeretjük.


Create a Myspace LED Scroller --------------------------------------------------------------------------------- Nézd meg a többi oldalunkat is



Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?



id. Géber Péter [ 2011-01-15 19:38 ]

Nos, ami a furcsa autókat illeti, az érdekes.
De hogy az "ijen autokat nem .." nevezetű bevezető egyetlen mondatban 7 azaz hét dúrva helyesírási hibát is elkövessen egy beküldő, azért az már egy "kicsit" ciki! És nem véletlen elütésről van szó, hanem abszolút magyar nyelvtani, helyesírási ismerethiányról tanuskodik. Hogy csak egyre reagáljak: nem "ijen", hanem "ilyen"! Ugye ez mégsem csak egy betűelütés, amit bármelyikünk elkövethet, én is! De "rossz" betű és betűhiány egyszerre, nos az talán mégsem véletlen! De a magyar állampolgárság biztos kell neki, hogy a FIDESZ-re szavazhasson! Nem kellene előbb helyesen megtanulni magyarul, azután folyamodni? És az ilyenek akarják majd befolyásolni a magyar választásokat? Ez nem rájuk szégyen, hanem a szavazataikért nyaldosó politikusoké!



Egy lehetőség [ 2008-08-24 11:54 ]

Üdvözlöm

Ha szeretné személyessé tenni honlapját, email-jeit megmutatjuk hogyan lehetséges.
Próbálja ki ezt a domain nevet:

www.auto-mania.tk

nem kell meglepődni a saját oldalára viszi.
Amennyiben azt szeretné, hogy ez így maradjon, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.
Leprogramozunk bármely szabad domain nevet, hogy az Ön oldalára navigáljon, mindezt havi 100 ft-ért, 2 évig és úgy, hogy a meglévő domain nevet nem kell sehova átregisztrálni, az tovább működik. Ha nem tetszik az általunk Önnek választott név, ebben az árban szabadon választhat másikat!
email: email@sajatom.tk








Keresés a honlapon







Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!